Sidhuvudbild

Medryttare

Medryttare till friesersto

Jag söker efter en vuxen ansvarsfull medryttare som vill mysa och ta långa skogsturer med mitt 19-åriga friesersto, 2 dgr i veckan.
Hon är väldigt snäll och samarbetsvillig, älskar att få arbeta men kräver en mjuk rutinerad orädd ryttare.
Mot en mindre kostnad.
För mer information så är du välkommen att ringa mig,
Åsa 070-605 07 88
150607

Medryttare sökes till underbar PRE-hingst

Mojito, 9 år, kom från Spanien i december. Han är väldigt trevlig och social, samarbetsvillig, har lätt för samling o sidvärtsrörelser och tycker mycket om att arbeta. Vi rider gärna i skogen och tränar mycket dressyr.
Du ska vara intresserad av dressyr (klassisk eller akademisk), WE eller att bara rida ut i skogen. Erfaren, lätt på handen, lugn och positiv samt tycka att det är roligt med en ”showig” häst. Mojito är bara 158 cm så du bör du inte vara över 170 cm. Han kommer att stå på Fågelbro fr o m 1 juni.
Önskvärt är att du rider/sköter Mojito ca 2-3 dagar i veckan mot kostnad.
Kontakta Anna för mer info på tel 0725-127024
150511

Medryttare sökes till islandsvalack

Ofeigur står på Evlinge gård/Ingarö med 18 hästar (bussförbindelse finns.) Behöver medryttare 1-3 dagar/vecka, helst 2 vardagar och en helgdag. (Ev kan 2 st medryttare komplettera varandra) Helst van islandshästryttare, max 70 kg som kan rida honom rent i tölten, träna ”dressyr” på volten, tömkörning samt skogs och grusvägridturer.
Han är: Genetiskt femgångare, men ej tränad i flygande pass,välutbildad, mjuk i kroppen, stegen och munnen, mycket trevlig, lugn och harmonisk. Han är inte trafikrädd, hundrädd etc. Belyst ridvolt finns. Mockning, fixa vatten, kraft och hö ingår.
Hör av dig till Solveig Paulsson, 070-5226049, solveig.paulsson@seb.se
150504

Har du Hästminne?

Köp spelet Hästminne o testa dina o kompisarnas kunskaper o ha kul!
Skriv "Värmdö Häst" när du beställer så går 100 kr till Värmdö Hästvägsförening!
150318

Hastminne-lada-o-spelplan.jpg

Medryttare sökes

Vuxen medryttare som bara vill skritta ut i skogen (DAGTID) 1-2 ggr/v, samt pyssla om snälla Feritza, sökes. Du är en bra, pålitlig hästmänniska. Feritza är ett 7-årigt sto som tävlas och tränas mycket i dressyr. Hon är väluppfostrad och inte särskilt rädd av sig i skogen och behöver komma ut regelbundet i de omgivande stora skogarna. Feritza står i vårt eget stall på Ploglandet. Ingen kostnad, endast mockning den dagen du rider. Ring för mer info. Ulrika Enhörning 070-3571497
150312

Medryttare till Nora och Rotta

De söta ponnyerna Nora och Rotta söker medryttare! Nora är en 14-årig shetlandsponny och Rotta är ett 28-årigt russ som bor på Långsunda Gård, Gustavsberg. (buss hpl. Långsunda) Rotta är pigg och glad och en bra läromästare, mycket snäll och lättriden. Nora är en bestämd liten dam som behöver en bestämd ryttare eller kusk. Hon är snäll att hålla på med och sköta. Båda ponnyerna är inkörda. De söker var sin ryttare/kusk (obs! max 50 kg för ryttare) som gillar att pyssla med dem och träna på de grundläggande rid-/körkunskaperna. En person som vill känna på hur det är att ha häst ”på riktigt”. Kuskar får gärna vara vuxna. Mer info HÄR

Medryttare till Dåbre

Dåbre är en 13-årig norsk fjordhäst, D-ponny som bor på Långsunda Gård, Gustavsberg. (Buss hpl. Långsunda). Han är en mycket snäll valack, han är tömkörd och riden, dock inte så mycket under det senaste året. Han kan inte så mycket vad gäller skolridning men vill gärna lära sig. Dåbre söker främst en ryttare, gärna vuxen, som gillar att pyssla med honom och rida ut eller rida i paddocken och träna de grundläggande ridkunskaperna. En person som vill känna på hur det är att ha häst ”på riktigt”. Tillgång finns till upplyst paddock och fina ridvägar. Stallet ligger i en rofylld, vacker miljö. Välkommen att höra av dig till Bengt eller Ewa Romare, tel 08-570 360 06, Mer info HÄR /2014-11-16

Har du Hästminne?

Hastminne-spelas.jpg Köp spelet Hästminne o testa dina o kompisarnas kunskaper o ha kul!
Skriv "Värmdö Häst" när du beställer så går 100 kr till Värmdö Hästvägsförening!
141201

Senast uppdaterad 150607