Sidhuvudbild

Medryttare

Medryttare till Nora och Rotta

De söta ponnyerna Nora och Rotta söker medryttare! Nora är en 14-årig shetlandsponny och Rotta är ett 28-årigt russ som bor på Långsunda Gård, Gustavsberg. (buss hpl. Långsunda) Rotta är pigg och glad och en bra läromästare, mycket snäll och lättriden. Nora är en bestämd liten dam som behöver en bestämd ryttare eller kusk. Hon är snäll att hålla på med och sköta. Båda ponnyerna är inkörda. De söker var sin ryttare/kusk (obs! max 50 kg för ryttare) som gillar att pyssla med dem och träna på de grundläggande rid-/körkunskaperna. En person som vill känna på hur det är att ha häst ”på riktigt”. Kuskar får gärna vara vuxna. Mer info HÄR

Medryttare till Dåbre

Dåbre är en 13-årig norsk fjordhäst, D-ponny som bor på Långsunda Gård, Gustavsberg. (Buss hpl. Långsunda). Han är en mycket snäll valack, han är tömkörd och riden, dock inte så mycket under det senaste året. Han kan inte så mycket vad gäller skolridning men vill gärna lära sig. Dåbre söker främst en ryttare, gärna vuxen, som gillar att pyssla med honom och rida ut eller rida i paddocken och träna de grundläggande ridkunskaperna. En person som vill känna på hur det är att ha häst ”på riktigt”. Tillgång finns till upplyst paddock och fina ridvägar. Stallet ligger i en rofylld, vacker miljö. Välkommen att höra av dig till Bengt eller Ewa Romare, tel 08-570 360 06, Mer info HÄR /2014-11-16

Nu söker vi en ny duktig ryttare till vår fina Adam.

Molstabergs-Adam.jpg Du har tillfälle till flera av veckans alla dagar mot del av kostnader. Detta är en unik ponny. Han kan mer än de flesta i sin kategori....
Adam har gått nationell dressyr. Hoppat 1.15. Han "kan allt".
Är som en liten stor häst att rida och välutbildad, lugn, trygg och med ett fantastiskt psyke. Alltid positiv till allt och den bästa vän man kan få. Dock kräver han sin ryttare. Adam är endast 1.22. Kat B. Welsh Mountain.
Han har fått de bästa titlar och guld på utställning och förstås en riktig skönhet!
Vad vi nu letar efter är du som är en rutinerad ryttare och kan ta tillvara på hans kapacitet. Inte för lång. Helst inte äldre än 13 år. Då har du möjligheten att få tävla honom och göra en satsning mot stjärnorna! Det är främst i dressyr vi önskar du vill tävla.
Adam står kvar i sitt stall hos oss på Värmdö. Vi är ett litet glatt gäng som har roligt ihop.
Du har föräldrar som finns med och stöttar och är kunniga och intresserade.
Föräldrar hör av sig till ninnanohl@gmail.com!
Alla seriösa svar är intressanta. Välkomna att höra av er till mig!
Mvh Maria Ohlsson, ninnanohl@gmail.com.
140701

Medryttare till ponny finnes under sommaren!

I juni flyttar vi ut på Ingarö över sommaren. Du som har en ponny som behöver lite extra uppmärksamhet under sommaren får gärna höra av dig. (Ev längre, vi bor på Södermalm.)

Hedvig (155cm/40kg) blir 11 år i sommar. Har ridit på ridskola sedan hon var 7, just nu två gånger i veckan. Hon går också alla hoppkurser som erbjuds och en massa läger. Hedvig har ett oändligt tålamod och god hand även med ponnyer som är lite ängsliga eller envisa. Om någon busar tycker hon att det är kul, men hon kan vara tydlig när det behövs.

Vi är tillgängliga hela sommaren utom vecka 26 och 28 när vi är på ridläger. Referenser från Hedvigs ridlärare kan lämnas. Maila eller ring för mer info.

Hoppas vi ses i stallet!
/Carolina Lindberg
Carolina@luvab.se
072-245 42 17
140414

Söker medryttarhäst

Hejsan jag är en snart 14 årig tjej som söker en medryttar häst/ponny jag
har ridit i cirka 4 år aldrig på ridskola bara privat jag har ridit alla
möjliga hästar från en liten C-ponny som stegra i varje hörn i ridhuset till
stora väldigt dressyr utbildade hästar på 175 i manken jag älskar att rida
ut och sen dressyr men att hoppa är det inte alls fel på heller jag kan vara
hos hästen/ponnyn alla dagar i veckan då jag inte har något annat för mig :)
kan dock inte betala över 700kr/mån hör gärna av dig ifall du har frågor
eller tycker att jag skulle passa med din häst maila på
silverli2000@hotmail.com mvh Silverli
140407

Seriöst intresserad och erfaren medryttare sökes

Cooper-Walltott.jpeg till vår häst, Cooper, antingen du som vill rida ut och mysa 2 d/v eller du som är duktig och vill rida dressyr 2 d/v. Cooper är en 10-årig fuxvalack, 169 cm. Han är otroligt snäll och mysig och älskar att komma ut i skogen, trafiksäker men går bäst med en kompis då han annars kan bli lite ”tittig”. Cooper är duktig i både hoppning (tävlat upp till 1,30) och har fina gångarter och kapacitet i dressyren. Mycket trevlig häst som är rolig att rida varje dag.
Cooper står på Stall Bermar, Sandö. Ett otroligt fint stall med fantastiska människor, ett ridhus, en utomhusbana och flera härliga ridvägar! Goda busskommunikationer med 5-10 min. gångväg.
Låter detta intressant så får du gärna höra av dig! Tel. 0735218048 E-post hwalltott@gmail.com
Hedda Walltott
130104

Medryttare finnes

Jag o min dotter söker en häst att rida/träna på ca 2 dagar i veckan.
Kontakta mig för mer info.
Anna Thessing 070 311 25 13
140102

Medryttare till Gry sökes

Gry.jpg Läs mer här
140101

Akut hjälp över nyår sökes!

Är det någon som vill hjälpa till med min häst över nyår 29/12 - 4/1. Jag har en kallblodstravare, valack, 16 år som både körs och rids. Vi står på Södra Evlinge Gård på Ingarö.
Vänligen ring om du tycker det låter intressant.
Ann, 072-5113122
131223

Medryttare sökes

Madicken-soker-medryttare.jpg Kontakta Cecilia Naucér för mer info mob 0704710736

Erfaren medryttare söker häst

Hejsan!
Mitt namn är Cassandra och jag är 23 år. Jag har sysslat med hästar från och till sen jag föddes men sammanlagt har jag väl ridit i 10 år.
Ridskola, ridläger, medryttare, hyrt häst, hjälpt till i stall.. allt vad man kan tänka sig så erfarenhet finns!
Jag är en trygg och lugn person som söker en likadan häst som jag kan pyssla om och rida. Hoppning är något jag gillar men likaväl en mysig uteritt i skog och mark.
Jag söker en stabil, snäll och trygg häst så om du/ni har något som skulle passa mig och ni behöver hjälp så hör av er.

Jag bor i Nacka, Björknäs Centrum. Har tyvärr inte körkort så kommunalt måste funka,
Maila vid intresse: Lisserdahl@hotmail.com

Med vänlig hälsning
Cassandra
130617

Medryttare sökes

bild.JPG Vi har just köpt ett sto på 7 år, 160 i mankhöjd, som varit travare tidigare. Hon ska vara jättesnäll på alla vis, lätt att rida ut och har gillat att hoppa i terrängen. Dock aldrig tränat hoppning eller dressyr.
Min dotter Ida på 15 år vill rida ut, rida dressyr och hoppa för att så småningom även tävla lite i hoppning och annat. Vi ska stå på stall Skaft på Vindö 22/5-31/8. Sedan vet vi ej om vi står där eller någon annanstans i Stockholmsområdet. Vi har sommarhus på Vindö och bor i Hagsätra. Vi söker en medryttare en till två dagar i veckan.
1 dag i veckan 1000 kr/mån och 2 dagar 1500 kr/mån. Hör av dig till:
miaaslund77@hotmail.com eller ring 0737030995
13-05-21

Söker medryttare

Tiden räcker inte till så jag behöver hjälp med skötsel/motion (ej ridning) av min D-ponny samt hjälp med div. "stallsysslor".
Söker därför en kunnig, ansvarsfull & självgående person som tycker om att pyssla med hästar & som har tid, lust att sköta om min kille några dagar i veckan. Du bör inte heller vara rädd för att hugga i med mockning & packa hö då detta förekommer dagligen.

Ser gärna att du är över 18 år samt har stor vana av hästar/hästskötsel & är van vid fullblodsaraber. Du har ett tydligt säkerhetstänk då du umgås med hästar, både för din egen skull & för hästarnas. Tyvärr ingen möjlighet till ersättning men du får chans att ha "en egen häst" några dagar/veckan. Våra hästar står på lösdrift i Aspvik ca 4 km från Gustavsberg. Busshållplats precis utanför hagarna, dock är körkort & bil att föredra.
Maila mig vid intresse & berätta lite om vem du är, din erfarenhet m.m.
gavazzenijessica@hotmail.com
130418

Medryttare finnes.

Hej jag är en glad tjej som har ridit i 6 år. Jag är 145 cm lång och väger ca 38 kg. Just nu rider jag på ridskola men skulle också vilja bli medryttare till en C eller D- ponny 1-3 dagar i veckan.
Jag bor på Ingarö och söker därför ponny på Ingarö eller Värmdö med bra busstillgångar. Jag tycker det är kul med både hoppning som dressyr.
Jag hjälper gärna till med det som behövs allt som mockning till ryktning. Ring gärna mig 0708-899 843 eller min mamma Camilla på 0709-520 143 eller mejla camilla.broman@tele2.se
Hälsningar Paulina Dahlfors
121125

Medryttare sökes!

Trevligt halvblod söker medryttare.
Mer info här
121107

Medryttare sökes till C-ponny

Thure-Enhorning.jpg Thure är snäll, kan vara lite lat på ridbanan men är pigg och glad i skogen. Han behöver en ny medryttare till tisdagar och söndagar. Du bör vara minst 11 år om du ska rida själv, yngre är ok om du har en kunnig förälder med dig. Max vikt 45 kilo. Thure står i vårat eget stall på Ploglandet nära Hemmesta. Ca 900 m från busshållplats. Det finns totalt fem hästar på gården, en belyst ridbana samt stora skogar att rida i.
Kostnad 400 kr/mån för en dag i veckan, 700 kr för två.
För mer info, ring Ulrika Enhörning 070-3571497
121029

Medryttare finnes.

Hej, jag är en glad och posetiv tjej på 12 år. Jag är 160 cm lång och väger ca 40 kg. Jag har ridit i snart 9 år på många olika stall. Jag har aldrig haft medryttarponny tidigare men jag är väldigt van med att ha ansvar för en häst eftersom jag haft sommarponny.

Jag söker en medryttarponny att ta hand om 1-2 dagar i veckan. En C eller D- ponny i stall på Värmdö med bra tillgång till buss.
Maila mig på wilmaweideskog@live.se om det låter intressant.
121009

Senast uppdaterad 141116