Sidhuvudbild

Medryttare

Två medryttare till islandshäst finnes

Anna-Enerfelt.JPG Vi är två "tjejer" i våra bästa år som söker två islandshästar att vara medryttare åt. Till att börja med 1 gång i veckan, men vi är öppna för förslag. Vi har ridit islandshästar ca 10 år. Båda är lugna, positiva och har god balans. Vi red på Beatelund i många år, och är nu på Fors och Häringe. Vi tycker att vi reser lite väl långt nu och önskar därför hitta medryttarhästar något närmare Saltsjö-Boo, där vi bor. Är inte intresserade av tävling, men rider gärna för instruktör, om det finns möjlighet. Referenser finns.
Hälsningar
Anna Enerfelt anna.enerfelt@gmail.com &
Anna Wretholm annawretholm@hotmail.com
171108

Söker ponny att sköta o rida lite

Jag söker en ponny i Nacka/Värmdö som min 4-åriga son och jag kan komma och sköta om en gång i veckan. Gärna få ta en kortare ridtur också!
Jag själv är 34 år och har tidigare haft egna hästar under nio år som tränat och tävlat.
Hör av dig om det låter intressant!
Sophie och Oliver, maila sophie.kraft@live.se
170919

Erfaren medryttare finnes

Jag är en erfaren medryttare som har ridit i ungefär 20 år och haft medryttarhästar av och till. Efter ett uppehåll på ca två år (pga graviditet och barn) söker jag nu efter en ny medryttarhäst.
Behöver absolut inte vara en nybörjarhäst och jag föredrar hästar som är lite känsliga och med lite fart i (men så klart inget måste). Gärna dock relativt pålitlig häst så man kan rida ut själv etc.
Har främst erfarenhet från dressyr, men även hoppat en del och tycker att det är kul. Har inget intresse av att tävla, men rider gärna för tränare för att utvecklas samt att rida i skog och mark. Intresserad av att rida 1-2 ggr/veckan.
Har körkort och bil.
Kontakta mig på: ha.backman@gmail.com om du tror vi skulle kunna hitta ett fint samarbete!
170912

Medryttarhäst sökes

Linn-Hagglund.PNG Jag heter Linn Hägglund, är snart 13 år, är ca 155 cm lång och jag bor i Värmdö. Jag söker en medryttarhäst i Nacka/Värmdö. Jag är hästvan och rider på ridskola på Södra Evlinge, i en k3/k4 ungdomsgrupp. Jag har ridit i 5 år och kan jobba hästar i form och har hoppat 1 m. Jag har även deltagit i en ridgrupp kallad "talangutvecklingen" i drygt ett år. De som har varit med i denna grupp har varit med för att de vill satsa extra mycket på ridningen. Jag brukar också hjälpa till att sätta igång/rida skadade eller nya hästar, vilket har gjort att jag är van att rida själv.
Om jag låter intressant så kan du kontakta mig via mitt nr: 072 875 74 63, eller maila mig: hagglundlinn11@gmail.com
Med vänlig hälsning, Linn Hägglund
170103


Söker medryttarhäst

Medryttare-Sandra-Spangberg.JPG Hej, letar efter att bli medryttare för ett längre samarbete, bor i Gustavsberg, så gärna i närheten.
Härliga uteritter (är dock ingen som trivs med att"åka"häst). Tävlat både dressyr o hoppning och har unghästvana. Har varit borta från häst i många år men känner att nu är det dax igen.
Skicka ett sms med vad du har för förväntningar som hästägare, jag är väldigt flexibel.
Mvh Sandra Spångberg 0732008676.
161217

Systrar söker medryttarhäst/-ponny

Jag, 24 år och min syster,16 år, söker en häst eller ponny som vi kan ta hand om, rida dressyr, hoppning, snäll att rida ut på och tävla med i t.ex. dressyr. Jag har ridit i 9 år och min syster i 3 år. Vi bor i Saltsjöbaden. Vi hoppas på svar till michaela.ripe@hotmail.com
161115

Silver söker medryttare

Silver-soker-medryttare.jpg Nu söker jag medryttare till mitt maxade c-ponny sto Silver. Hon är en pigg & glad connemara född år 2003. Jag söker medryttare 1-2 ggr i veckan var en av dagarna helst ska vara en torsdag + annan vardag. Silver är en pigg ponny så kräver en ryttare med erfarenhet. Vi står ute på södra Evlinge gård på Värmdö där det finns tillgång till utestigar, utebana och ridhus + tillgång till träningar om det skulle vara aktuellt.
Om intresserad, maila matilda.frisk@outlook.com
Hälsningar Matilda Frisk
161114

Medryttare sökes till Merillo!

Söker nu en medryttare 2 dagar i veckan. Söker dig som är dressyrinriktad och vill rida dressyr på banan men som också vill klättra i skogen och ta härliga galoppturer. Kanske tömköra om intresset finns.
Merillo är en 13 årig fullblodsvalack. Han är trafiksäker, självsäker, lugn och älskar klappar och uppmärksamhet. Vid dressyrarbetet kräver han lite av sin ryttare för att han ska göra rätt, samtidigt trivs han på ridbanan och tycker det är roligt att få arbeta.
Ser gärna att du har körkort då bussförbindelsen inte är så bra. Belyst ridbana finns och härliga ridvägar. Vi finns ca 10 minuter med bil från Hemmesta.
Linnéa Hedin, L-hedin@hotmail.com
161031

Medryttarhäst sökes

Ronja-Svensson-H-.jpg Jag heter Ronja och är 13 år gammal. Jag söker en medryttarhäst i Nacka/Värmdö som jag kan rida ca 2 dagar i veckan. Har tidigare erfarenhet av olika privathästar som jag ridit. Kan rida en häst i form och har hoppat 1 m. Är 155 cm lång. Om det låter intressant kan ni nå mig på min mail:
ronja.hammerin@gmail.com
Ronja Svensson Hammerin
161031

Söker westerntränad häst att bli medryttare på

Sari-Pisano.jpg Söker en medryttarhäst som är westerntränad eller som tänkt skola om sin häst och kanske behöver hjälp med det. Hästen bör stå på Värmdö (max ca 3-5 mil fr Ingarö) & gärna ha tillgång till ridbana el likn. Jag har haft egna hästar o har ridit Western sedan 1992. Har arbetat mkt med NH & tror på den filosofin. Ytterligare en häst kan bli aktuell längre fram till min 16 åriga bonusdotter! Sprid gärna detta till era ridkompisar .
Ni kan nå mig via telefon/sms 0723731249 .TACK på förhand!/Sari Pisano
161030

Senast uppdaterad 171109