Sidhuvudbild

Medryttare

Medryttare 10 år söker ponny

Jag söker C- eller D-ponny till min dotter Inez attt vara medryttare på. Inez har ridit sedan hon var fyra år och är i idag 10. Vi bor i Nacka och jag kommer själv att vara med henne i stallet. Jag har mycket erfarenhet av hästar själv och hade egen häst under min uppväxt. Inez rider på stall Compass en gång i veckan och kommer att att fortsätta att göra det men hon vill gärna utvecklas mer och därför söker vi en ponny som vi kan ha 1-2 gånger i veckan, vi kan också hjälpa till mer vid behov.
Inez är cirka 1.50 lång och väger 35 kg.
Har du behov av hjälp med din ponny så hör gärna av dig till: Nina på gillsvik@gmail.com alt 070-5587293
160802

Medryttare sökes

Paris-THerese-Forsell.jpeg Då min medryttare ska flytta söker jag nu efter en ny till min Arabkorsning Paris född 97. Paris är snäll och välutbildad valack LA/LA på 150 cm, gör du rätt så gör han rätt. Söker dig, ryttare modell mindre max 65 kg som är lätt på handen och rider med bra balans. Du föredrar långa uteritter och kanske vill trimma på banan, isf dressyr. Han är trafiksäker, snäll att hantera och stabil.
Jag söker dig som vill rida 3 dagar i veckan för 2000 kronor. Möjlighet till att rida mer finns om så önskas då jag reser mycket i mitt jobb
Han står på Värmdö, Fagerdala i fullservicestall. Finns bussförbindelser som stannar utanför stallet. 
Hör av er på thereseforssell@gmail.com 
160722

Två systrar söker en häst

Vi är två systrar som söker en häst att ta hand om och rida i sensommar/höst! Vi vill ha en häst där ägaren är i behov långsiktig hjälp, ett halvår eller ett år.
Vi är mkt ansvarstagande och lugna personer som kan relativt mkt om hästar och ridning! Vi är nogranna i stallet och med stallsysslor osv. Vi har ridit i 9 år på ridskola. Min syster går även hästgymnasium där hon får lära sig allt om hästar och ridning!
Vi söker en häst till maxhöjd på 175 cm och som helst är en läromästare. Jag är inte så erfaren av svårridna eller busiga hästar så den ska vara rätt lugn, hanterbar, ganska pigg dock inte för pigg då jag har hjärtfel och behöver vila ibland. Den ska vara lydig vid hjälperna och vilja arbeta vid ridning! Den ska inte vara stressad. Den ska vara trafiksäker, försäkrad, välskött och välriden. Vi söker en häst som även gillar att hoppa då vi gillar att hoppa mest! Men den kan givetvis också gilla dressyr då vi vill utvecklas även där. Om ni söker en som bara vill att vi ska gosa med hästen eller rida ut är vi tyvärr inte rätt ryttare. Uteritter kan vara av intresse men att tränare ska finnas tillgänglig för ett pass på banan ganska ofta! Frihetsdressyr är också av intresse så det vore toppen om den har blivit och kan bli frithetsdresserad och kunna ridas barbacka och utan bett/tyglar osv.
Om du söker medryttare så är det bara att maila mig på emelievirvel@hotmail.com eller smsa på 0722252888 så kan vi stämma av!
1607011

Vill bli medryttare

Jag är 12 år och har ridit i 7 år. Jag söker en medryttarhäst eller ponny.
Tyra Kell, tyrake.jp@skola.pysslingen.net
160410

Medryttare finnes

Hej alla hästmänniskor! Jag tänkte kolla om det är någon som är i behov av lite hjälp med sin häst eller ponny någon dag/dagar i veckan.
Jag är 17 år och går på Mälardalens ridgymnasium här i Gustavsberg så intresset för hästar och hästars välmående är stort. Jag har nyligen sålt min första häst som jag själv red in men saknar hästryggen och stallets härliga miljö redan. Jag har ridit sen jag lärde mig gå, har gått på ridskola och fick min egna häst för 7 år sedan.
Jag är ansvarsfull och säkerhetstänkande, som tycker om stallsysslor, långa uteritter, hoppning och dressyr.
Behöver du hjälp? Eller känner du någon som känner någon, så kontakta mig på linnea.lantz.liljestig@malardalensridgymnasium.se
Linnea
160410

Söker medryttarponny

Jag söker en B- eller C-ponny åt min dotter Smilla, 8 år att vara medryttare på. Hon har ridit sen hon var 2 år och rider i dagsläget tre gånger i veckan. Hon hoppar gärna, men absolut inget krav. Stallet där hästen står ska vara lätt att ta sig till med buss.
Kontakta Kajsa på kajsa.dahlberg1@gmail.com eller 0703548750
160328

Medryttare sökes halvblodssto

Luna-Silverli.jpg LUNA, sto f. -09, ca. 160 cm.
Vana vid bestämda, unga ston behövs. Grundutbildad i dressyr. Påbörjat utbildning i Ridkonst. Hopptränad mycket.
Om du mest vill rida ut passar nästan vilken kunskapsnivå som helst.
Luna behöver utbildas vid ridning på bana, så antingen är du kunnig i att utbilda hästar eller så får du ta lektioner av mig om du vill rida på banan.
Luna har deltagit i pay and jump och älskar att hoppa och fara iväg på träning
Så som medryttare får du gärna åka till ridhuset och träna henne. Transport finns att låna. (Jag kan köra och hålla träning om du är med och betalar ridhuskort och bensin)
Luna går i hage tillsammans med Trollet, se annons nedan.Inga kollektivpass. Vi fodrar själva 1 ggr/dygn. Mocka hagen.(vatten sköter stallet). Medryttare: 1 ggr/v =500 kr i mån, 2 ggr :1000 kr, 3 ggr: 1500 kr
Privatlektioner i Ridkonst fås till rabatterat pris.
Kontakta anna.opalinski@hotmail.com 0707921999
160217

Kallblodstravare söker medryttare/fodervärd/halvfodervärd

Trollet-Silverli.jpg Trollet, kallblodstravare, 1,54 hög, f-95, för den rutinerade ryttaren, alltifrån skogsmulleryttaren till Ridkonstryttaren. Han är en personlig, känslig och mysig kille. Han uppskattar dig som även tycker mycket om att mysa, borsta och pyssla.
Han önskar dig som bara älskar skogsturer eller dig som oxå vill utvecklas i Ridkonst, ridning i den högre skolan.
Temperament: Vaken och alert men inte het eller stark. Snabb i rektionerna. Blir lätt överambitiös, behöver lugnas och dämpas. Passar den som gillar häst med mycket energi.
Utbildningsnivå: Högt utbildad inom Ridkonst, för den rutinerade finns möjlighet att öva piaff, passage, skolgalopp.
KRAV: Mjuk ryttare med lätt hand (rids EJ med "stöd" i tygeln, bara lätt kontakt)
ÖNSKVÄRT: Att du sätter hästen före prestationskrav
Trollet går tillsammans i hagen med Luna – se annons ovan, och rids gärna tillsammans med henne.
Inga kollektivpass. Vi fodrar själva 1 ggr/dygn. Mocka hagen.(vatten sköter stallet)
Medryttare: 1 ggr/v =500 kr i mån, 2 ggr :1000 kr, 3 ggr: 1500 kr
Kontakta anna.opalinski@hotmail.com 0707921999
160217

Dressyrhäst söker medryttare

Söker medryttare till min dressyrhäst 1-2 dagar/vecka.
Söker dej som är vuxen, lugn och trygg med god hästvana.
Hästen är uppstallad på värmdö, bussförbindelse finns. Men körkort är att föredra.
Ring för mer info. Elisabeth Pettersson, 070-7518184. Skicka sms vid ej svar.
160124

Medryttare till B-ponny finnes

Vi söker en snäll och pålitlig B-ponny för min 8-åriga dotter att rida
en dag i veckan någonstans i Nacka eller Värmdö. Hon har ridit i ca 4 år och
jag är väldigt hästvan och hjälper till.
Kontakta mig vid intresse:
Tel: 0707-977 977
E-post: cgothlund@bredband.net
Mvh/Charlotta
151217

Medryttarhäst sökes

Tania-Callenberg.JPG Jag Tania är 13 år, väger 50 kg. Jag letar efter en häst att bli medryttare på och hoppas att hitta den "rätta". Jag hade egen häst från att jag var 1-8 år ungefär och har gått på ridskola 1 år när jag var yngre. Rider hos min farmor i Hälsingland när jag är där och hos en kompis i Dalarna. Ridit hela mitt liv så jag är väldigt ridvan. Rider helst på hästar från 140-160cm. Hoppa, rida på bana, ut i skogen mm gillar jag, kan dock inte så mkt dressyr. Jag är lugn men ändå bestämd när jag rider och älskar att stå och mysa med hästen och fixa i stallet. Jag bor i Nacka, är ledig varje dag i veckan då jag inte har någon annan sport nu och vill satsa på ridningen och utvecklas. Slutar skolan ganska tidigt på dagarna. :)
Du når mig på taniacallenberg@gmail.com

Har du Hästminne?

Köp spelet Hästminne o testa dina o kompisarnas kunskaper o ha kul!
Skriv "Värmdö Häst" när du beställer så går 100 kr till Värmdö Hästvägsförening!
150318

Hastminne-lada-o-spelplan.jpg

Senast uppdaterad 161001