Sidhuvudbild

Medryttare

Erfaren medryttare finnes

Estelle-Baudin2.jpg Estelle har nu funnit en medryttarhäst.
170214

Paris söker medryttare

Paris-soker-medryttare.png Jag söker medryttare med mjuk hand till min valack Paris på 150 cm (utbildad LA/LA) 2 dagar i veckan i litet fullservicestall på Värmdö. Jag söker dig som främst vill fokusera på att komma ut i naturen tillsammans med min häst. Jag själv tränar dressyr och satsar inför tävlingssäsongen så jag söker ej en tävlingsryttare.
Om Paris: Snäll i alla lägen. Trafiksäker. Behöver en lite mer bestämd ryttare men med mjuk hand. Gör man rätt gör han rätt

Krav: Max 170 cm lång och 70 kg. Ej hoppning. Främst uteritter men får självklart ta lektioner i dressyr om intresse finns. Mjuk hand. Minst 18 år gammal alternativt kan uppvisa goda referenser trots yngre ålder

Info: Körkort är att föredra men det finns buss som stannar utanför stallet. 2000 kr/mån. Finns möjlighet att rida mer om man vill då jag reser mycket i jobbet. Stall med spolspilta och belyst ridvolt med spegel.
Intresserad? Kontakta Therése Forssell Lagerstam, thereseforssell@gmail.com
170111

Medryttarhäst sökes

Linn-Hagglund.PNG Jag heter Linn Hägglund, är snart 13 år, är ca 155 cm lång och jag bor i Värmdö. Jag söker en medryttarhäst i Nacka/Värmdö. Jag är hästvan och rider på ridskola på Södra Evlinge, i en k3/k4 ungdomsgrupp. Jag har ridit i 5 år och kan jobba hästar i form och har hoppat 1 m. Jag har även deltagit i en ridgrupp kallad "talangutvecklingen" i drygt ett år. De som har varit med i denna grupp har varit med för att de vill satsa extra mycket på ridningen. Jag brukar också hjälpa till att sätta igång/rida skadade eller nya hästar, vilket har gjort att jag är van att rida själv.
Om jag låter intressant så kan du kontakta mig via mitt nr: 072 875 74 63, eller maila mig: hagglundlinn11@gmail.com
Med vänlig hälsning, Linn Hägglund
170103


Söker medryttarhäst

Medryttare-Sandra-Spangberg.JPG Hej, letar efter att bli medryttare för ett längre samarbete, bor i Gustavsberg, så gärna i närheten.
Härliga uteritter (är dock ingen som trivs med att"åka"häst). Tävlat både dressyr o hoppning och har unghästvana. Har varit borta från häst i många år men känner att nu är det dax igen.
Skicka ett sms med vad du har för förväntningar som hästägare, jag är väldigt flexibel.
Mvh Sandra Spångberg 0732008676.
161217

Systrar söker medryttarhäst/-ponny

Jag, 24 år och min syster,16 år, söker en häst eller ponny som vi kan ta hand om, rida dressyr, hoppning, snäll att rida ut på och tävla med i t.ex. dressyr. Jag har ridit i 9 år och min syster i 3 år. Vi bor i Saltsjöbaden. Vi hoppas på svar till michaela.ripe@hotmail.com
161115

Silver söker medryttare

Silver-soker-medryttare.jpg Nu söker jag medryttare till mitt maxade c-ponny sto Silver. Hon är en pigg & glad connemara född år 2003. Jag söker medryttare 1-2 ggr i veckan var en av dagarna helst ska vara en torsdag + annan vardag. Silver är en pigg ponny så kräver en ryttare med erfarenhet. Vi står ute på södra Evlinge gård på Värmdö där det finns tillgång till utestigar, utebana och ridhus + tillgång till träningar om det skulle vara aktuellt.
Om intresserad, maila matilda.frisk@outlook.com
Hälsningar Matilda Frisk
161114

Medryttare sökes till Merillo!

Söker nu en medryttare 2 dagar i veckan. Söker dig som är dressyrinriktad och vill rida dressyr på banan men som också vill klättra i skogen och ta härliga galoppturer. Kanske tömköra om intresset finns.
Merillo är en 13 årig fullblodsvalack. Han är trafiksäker, självsäker, lugn och älskar klappar och uppmärksamhet. Vid dressyrarbetet kräver han lite av sin ryttare för att han ska göra rätt, samtidigt trivs han på ridbanan och tycker det är roligt att få arbeta.
Ser gärna att du har körkort då bussförbindelsen inte är så bra. Belyst ridbana finns och härliga ridvägar. Vi finns ca 10 minuter med bil från Hemmesta.
Linnéa Hedin, L-hedin@hotmail.com
161031

Medryttarhäst sökes

Ronja-Svensson-H-.jpg Jag heter Ronja och är 13 år gammal. Jag söker en medryttarhäst i Nacka/Värmdö som jag kan rida ca 2 dagar i veckan. Har tidigare erfarenhet av olika privathästar som jag ridit. Kan rida en häst i form och har hoppat 1 m. Är 155 cm lång. Om det låter intressant kan ni nå mig på min mail:
ronja.hammerin@gmail.com
Ronja Svensson Hammerin
161031

Söker westerntränad häst att bli medryttare på

Sari-Pisano.jpg Söker en medryttarhäst som är westerntränad eller som tänkt skola om sin häst och kanske behöver hjälp med det. Hästen bör stå på Värmdö (max ca 3-5 mil fr Ingarö) & gärna ha tillgång till ridbana el likn. Jag har haft egna hästar o har ridit Western sedan 1992. Har arbetat mkt med NH & tror på den filosofin. Ytterligare en häst kan bli aktuell längre fram till min 16 åriga bonusdotter! Sprid gärna detta till era ridkompisar .
Ni kan nå mig via telefon/sms 0723731249 .TACK på förhand!/Sari Pisano
161030

Medryttare 10 år söker ponny

Jag söker C- eller D-ponny till min dotter Inez attt vara medryttare på. Inez har ridit sedan hon var fyra år och är i idag 10. Vi bor i Nacka och jag kommer själv att vara med henne i stallet. Jag har mycket erfarenhet av hästar själv och hade egen häst under min uppväxt. Inez rider på stall Compass en gång i veckan och kommer att att fortsätta att göra det men hon vill gärna utvecklas mer och därför söker vi en ponny som vi kan ha 1-2 gånger i veckan, vi kan också hjälpa till mer vid behov.
Inez är cirka 1.50 lång och väger 35 kg.
Har du behov av hjälp med din ponny så hör gärna av dig till: Nina på gillsvik@gmail.com alt 070-5587293
160802

Två systrar söker en häst

Vi är två systrar som söker en häst att ta hand om och rida i sensommar/höst! Vi vill ha en häst där ägaren är i behov långsiktig hjälp, ett halvår eller ett år.
Vi är mkt ansvarstagande och lugna personer som kan relativt mkt om hästar och ridning! Vi är nogranna i stallet och med stallsysslor osv. Vi har ridit i 9 år på ridskola. Min syster går även hästgymnasium där hon får lära sig allt om hästar och ridning!
Vi söker en häst till maxhöjd på 175 cm och som helst är en läromästare. Jag är inte så erfaren av svårridna eller busiga hästar så den ska vara rätt lugn, hanterbar, ganska pigg dock inte för pigg då jag har hjärtfel och behöver vila ibland. Den ska vara lydig vid hjälperna och vilja arbeta vid ridning! Den ska inte vara stressad. Den ska vara trafiksäker, försäkrad, välskött och välriden. Vi söker en häst som även gillar att hoppa då vi gillar att hoppa mest! Men den kan givetvis också gilla dressyr då vi vill utvecklas även där. Om ni söker en som bara vill att vi ska gosa med hästen eller rida ut är vi tyvärr inte rätt ryttare. Uteritter kan vara av intresse men att tränare ska finnas tillgänglig för ett pass på banan ganska ofta! Frihetsdressyr är också av intresse så det vore toppen om den har blivit och kan bli frithetsdresserad och kunna ridas barbacka och utan bett/tyglar osv.
Om du söker medryttare så är det bara att maila mig på emelievirvel@hotmail.com eller smsa på 0722252888 så kan vi stämma av!
1607011

Vill bli medryttare

Jag är 12 år och har ridit i 7 år. Jag söker en medryttarhäst eller ponny.
Tyra Kell, tyrake.jp@skola.pysslingen.net
160410

Medryttare finnes

Hej alla hästmänniskor! Jag tänkte kolla om det är någon som är i behov av lite hjälp med sin häst eller ponny någon dag/dagar i veckan.
Jag är 17 år och går på Mälardalens ridgymnasium här i Gustavsberg så intresset för hästar och hästars välmående är stort. Jag har nyligen sålt min första häst som jag själv red in men saknar hästryggen och stallets härliga miljö redan. Jag har ridit sen jag lärde mig gå, har gått på ridskola och fick min egna häst för 7 år sedan.
Jag är ansvarsfull och säkerhetstänkande, som tycker om stallsysslor, långa uteritter, hoppning och dressyr.
Behöver du hjälp? Eller känner du någon som känner någon, så kontakta mig på linnea.lantz.liljestig@malardalensridgymnasium.se
Linnea
160410

Söker medryttarponny

Jag söker en B- eller C-ponny åt min dotter Smilla, 8 år att vara medryttare på. Hon har ridit sen hon var 2 år och rider i dagsläget tre gånger i veckan. Hon hoppar gärna, men absolut inget krav. Stallet där hästen står ska vara lätt att ta sig till med buss.
Kontakta Kajsa på kajsa.dahlberg1@gmail.com eller 0703548750
160328

Senast uppdaterad 170214