Sidhuvudbild

Foderhäst

Intressekoll! Två ungston söker hjälp

Jag har två ungston varav det äldsta ska ridas in till våren. Jag kollar nu om det finns någon klok och trygg person som skulle tycka det vore roligt och intressant att följa en unghäst i hennes utveckling på deltid?
Erfarenhet av unghästar sedan tidigare är att föredra men viktigast är att du är rätt person, dvs du har stort hjärta, mjuk hand och tydliga regler för hästen. Det är av yttersta vikt att vi har samsyn i hur hon hanteras. Jag har lång erfarenhet av hästar och unghästar men står ödmjuk inför det faktum att för var sak jag lär mig inser jag att det finns mycket mer att lära.
Med största sannolikhet kommer hästarna att stå kollektivt så du behöver kunna ta pass. Du är ingen ridhusråtta utan gillar att vara i skogen. Mest till fots men mer och mer uppsuttet. Vi kommer tömköra, löshoppa och göra annat skoj tillsammans.
I vår blir det visningar på Strömsholm och förutsatt att hästen tycker det är kul och inte växer som en tok blir det kvalitetstävlan. Siktet är hoppstjärna med hög nivå i markarbetet/dressyren. Men dit är det långt :). Är du den som vill vara med på resan? Kontakta mig!
Eva-Lena Lettesjö, 070-1627539, elettesjo@hotmail.com
181208

Erfaren delfodervärd / medryttare sökes till mycket välutbildad dressyrhäst.

Maya-Erica-F.jpg Jag söker någon som vill dela häst med mig.
Du är en ansvarsfull och erfaren hästmänniska med intresse av ett långsiktigt engagemang i en topphäst där du får möjlighet att både utvecklas som ryttare och tävla!

Maya som hon heter är ett stort men ädelt dressyrsto med en ljuvlig personlighet.
Maya har tävlat upp till Msv B och gått Falsterbo som femåring. Hon är enkel i all hantering, rids ut ensam utan problem och är van vid hundar och barn. Hon markarbetar och hoppar gärna men hellre än bra ☺.

Maya har mycket gång och kräver en ryttare med god sits och mjuk hand (läs. ej nybörjare).

Då jag har mina barn varje måndag och tisdag kväll samt varannan helg behöver jag dela henne med någon. Jag ser gärna att du kan ta hand om Maya måndag, tisdag samt minst en dag under helgen ibland fler dagar. 3 – 4 dgr / vecka.

I första hand söker jag dig som vill dela häst med mig, vi hjälps åt med arbetet runt hästen och delar löpande kostnader. Försäkring är betald.

Vi står på Annebergs gård utanför Gustavsberg. http://www.annebergsgard.se
På Anneberg har vi delvis kollektiv skötsel av stallpassen, du bör därför vara bekväm med att hantera hästar vid fodring in och utsläpp. I Mayas boxavtal ingår söndag utsläpp.
På gården finns ridhus, fina ridvägar och vi har flera bra tränare som kommer till oss.

Intressant?
Maila mig gärna info om dig samt kontaktuppgifter till erica@loftsthlm.se så hörs vi!
180523