Sidhuvudbild

Stallplatser

Se fler annonser på Facebook

Se aktuella annonser om lediga stallplatser /stallplatser sökes i vår grupp VisionHäst Värmdö på Facebook.
Begär inträde genom att besvara frågorna - krav för att bli insläppt.
https://www.facebook.com/groups/120180271330837/
190819

Lediga stallplatser Bullandö

Stall Bullandö, Värmdö har lediga stallplatser. Stallet har totalt 7 st boxar och hästarna går i blandad flock val/ston samt ålder.
Utevistelse från ca kl 6.00 - 19.00 i en stor kuperad vinterhage där de har fri tillgång på eget producerat analyserat hösilage. Inne i boxarna står hästarna på torv. Vid insläpp får hästarna kraftfoder och hösilage.
Stora fina sommarhagar (4 st) finns under sommarhalvåret, (1 juni - 1 sep) men vid god tillväxt går hästarna ute på betet under längre tid.
Fin ridbana med hinderpark & fantastiska ridvägar. Ca 15 min till närmaste ridhus.
Buss 440 går till Bullandö och stallet ligger 1 min promenad från busstationen.
Stor rymlig sadelkammare, fikarum, foderkammare samt ett loft för förvaring av utrustning som inte används för tillfället.
In- utsläpp, fodring samt mockning ingår alla årets dagar. Man kan även välja att mocka själv till sin häst. Veterinär, hovslagare m.m kommer regelbundet till stallet.
Pris m mockning: 4.700 kr Pris ej mockning: 4000 kr
Har du frågor, eller är intresserad av att komma och se hur vi har det så hör av dig!
Nås lättast via mejl eller sms. 073 7000 200, lisa.astvik@hotmail.se
Lisa Astvik
190117

I

Ledig boxplats i trevligt privatstall i Nacka med eget ridhus

Skogsoo776-stall.JPG Välkommen till Skogsö stall i Saltsjöbaden. Vårt stall ligger i fina omgivningar med eget ridhus och A-C tränare varje vecka. I de två stallen finns totalt 15 hästar.
Vi har eget ridhus byggt 2006 som är 22 x 42 m med lersand/filtbotten, ridvolt (grus), trevliga omgivningar för uteritter och hagar där hästarna går ute mellan kl 08 – 16 varje dag.
Vi ser gärna att du är träningsintresserad. Tränare i hoppning och dressyr kommer varje vecka. Hovslagare, veterinärer, kiropraktorer och massörer kommer regelbundet.
Stallet är samägt och drivs gemensamt, vilket innebär två pass/vecka/häst och helgtjänst var fjortonde helg. Vi har fodring fyra ggr/dag med hö/hösilage samt kraftfoder. Kallhyran är nu 2998 kr/månad. Kostnad för foder och strö tillkommer beroende på din egen förbrukning. Kraftfoder köper du själv. Din häst ska vara trevlig och fungera väl i flock. Vi kan inte ta emot unghästar.
Vill du veta mer - http://www.stallskogso.se. Kommunalt Saltsjöbanan/buss från Slussen 30 min, med bil ca 20 min. Varmt välkommen till oss. Vi är ett glatt stallgäng i blandade åldrar.
Skicka ett mejl eller slå en signal på tel 070-304 3905 för frågor och för att presentera dig och din häst. 
181004

Lösdrift eller mark för lösdrift sökes

Bild för uppmärksamhet Jag och min sambo söker ett eget stall/lösdrift eller mark där jag kan få slå upp en lösdrift till 6-7 hästar. Vi önskar att få hyra och sköta allting själva ihop med några andra. Vi tar stort ansvar över att allt ska vara ordningsamt och har erfarenheter av att driva eget. Vi söker även efter ett billigt boende i närheten. För mer info kontakta gärna mig via mail. freja.trulsdotter@hotmail.com
MVH. Freja Trulsdotter Nordström
180523

Två boxar lediga i Fjällsvik, Vindö

Stallplatser Vindö Fjällsvik (Värmdö)
Vi hyr nu ut två boxplatser i vårt lilla mysiga stall som vi har fixat en del i plus att vi just nu har byggt en paddock.
Två boxplatser lediga från 1 juni 2018 (totalt tre boxar i stallet), 2 hagar, 1 Paddock 20 x 40 meter i anslutning till stallet. Varm sadelkammare, Toalett. Parkering och nära busshållplats (434).
Finns möjlighet till hjälp med in och utsläpp vid enstaka tillfällen.
Hyra 3 500 kr/ box eller hela stallet med tre boxar 9 500/månad.
Välkommen att ringa för mer information.
Britt-Marie Andersson 070 6244095 eller
180501

Stallplats finnes i ministall i Nacka

För dig som vill sköta din häst mer eller mindre på egen hand så finns nu möjligheten att få den ena platsen i ett stall om 2 boxar. Man hjälps åt med ut- och insläpp 7 dagar i veckan. Hästarna har många timmars utevistelse och fodras i hagen. Det finns en ridvolt och ridhus finns inom skrittavstånd.
Området kring Vikingshill är ett naturreservat och erbjuder en underbar ridmiljö

Jag bor inom gångavstånd från stallet och har en snäll 13-årig valack som passar med alla hästar och flyttar in när sällskap dyker upp (det är inte mitt stall). Eftersom det endast finns två platser så söker jag någon som vill ha en permanentplats och ingen tillfällig sällskapshäst. Det är också viktigt att den kan lämnas själv under ridpass etc. Inflytt mer eller mindre omgående är möjlig.
Stallet ligger i Nacka Vikingshill, i närheten av Kummelnäs och 10 minuters bilfärd från Orminge Centrum. Buss ända fram som går 1 till 3 gånger per timme i princip dygnet runt.
Ring mig på 070-736 03 49 för att få veta mer.
Emma Birgersson
180409

Söker boxplats:till valack

Söker boxplats till dressyrvalack, gärna där det finns goda träningsmöjligheter.
Önskemål:Ridhus och utevolt. Egen hage
Möjlighet att köpa tjänster såsom mockning, stalltjänst, hovispassning m m
Tacksam för förslag !
Hälsningar
Tina Johansson , 070-5192570
180402

Stallplats sökes till valack

Stallplats sökes till min mysiga valack. Han är snäll i all hantering. Jag har lång hästvana, är pålitlig och ansvarsfull. Vi vill gärna komma till ett stall med bra träningsmöjligheter och härlig stämning!
Mvh,
Lisa Bruch, 0765257912
180314

Stallplats i Strömma, Värmdö

Dunbahrs-stall.JPG Vill du stå i ett mindre stall i mysig miljö med mycket utevistelse för din häst? Då ska du fortsätta läsa! Vi har nu en ledig box på Stall Ektuna som ligger vid Strömma Kanal. Vi har stora boxar, engelskt inredd sadelkammare med varmt vatten och upplyst ridvolt. Hästarna går ute i stor gräshage och det finns sjukhage och mindre hagar bredvid stallet. Här finns många ridvägar och ridhus med stor utebana är en kvarts ritt från vårt stall.
Hästarna äter fyra gånger per dag och varje hästägare ansvarar för sju fodringar per vecka. Stallhyran är exklusive strö och foder. Vi hämtar hö av god kvalité för självkostnadspris. Låter detta som något för dig? Ring eller mejla så berättar jag mer :)
Stallhyra 2900 kr
Diana 070 744 81 41, dianadunbar@hotmail.com
180720