Sidhuvudbild

Till salu

Ny sadel säljes: Prestige Roma Iceland

LeelaSaarissadel.jpg Svart ny sadel av hög kvalitet. Rejält med utrymme mellan bossorna. Prestige Roma Iceland, är en ny design baserad på Roma Dressage, men med vidare, flatare och mjukare säte. Roma Iceland funkar också fint som dressyrsadel till andra hästar. Mjuka anatomiska knästöd. Passade perfekt för vår bredbogade häst. Omstoppningsbar (stoppad med syntetull). Tillverkat av Italienskt kvalitetsläder samt oljat kalvskinn i säte och knästöd.
Vikt: 6,3 kg. Storlek: 16', men känns rymlig (funkar för mig som brukar ha en 17' sadel). Bomvidd: 35, men något breddad. Omvärmbar bom. Kan alltså bomändras hur många gånger som helst. Använd 3 gånger. Förvarad i uppvärmd sadelkammare. Nypris 21000. Säljes för 17000. Säljes pga av att vi har samlat på oss flera utmärkta sadlar och nu behöver min dotter pengar till ridläger och sommarlov.
I köpet ingår också ett blått sadelskydd från Prestige. Sadeln finns vid Nora Gård.
Leela Sarti 070-6209007
Leelasarti@gmail.com
200601

Rockard till salu

RockardBirgittaB.png Säljer nu min "Rockard" till stor häst, som har fungerat bra men behövs inte längre.
500 kr och den finns på Ingarö. Remsele finns också om intresse finns
Birgitta Bolleman, 0707483818
birgitta.bolleman@gmail.com
191108

Ettårig katt söker nytt hem

Kattomplaceras.jpg Hjälper min syster att leta nytt hem/omplacera deras underbara 1-åriga katt Eddie. Eddie trivs inte som lägenhet/inne katt, därför vill de omplacera honom! Han har massor med energi och vill/behöver få vara ute för att må bra!
Söker hans drömhem, helst som tex gårdskatt eller stallkatt. Det skulle vara helt perfekt för honom. Drömkatten för tex en ridskola eller aktiv hästgård!
Han älskar alla människor, kelig supersocial, glad o orädd, han är mer som hund än katt. Frisk, är kastrerad, har alla vaccinationer. Blandras, mamman är Norsk skogskatt.
Eddie är en stor kolsvart katt, med ett fantastiskt psyke, men han trivs inte som innekatt och det gör honom stressad och rastlös. Han blir tyvärr understimulerad i sin nuvarande miljö. Därför tror vi att livet som gårdskatt/utekatt vore perfekt, kanske i villa med fri utegång och hos någon som är beredd och har kunskapen/tiden att hjälpa honom bli helt rumsren.
Eddie bor med en äldre katt, har träffat småbarn ofta och är jättebra och tålmodig mot dem!
Det här är en katt man bara älskar vid första mötet!! Han är så älskad och speciell, Hemmet definitivt viktigare än priset! Säljs inte till vem som helst, men ett nytt hem är av viss brådska.
Välkommen sms:a eller maila för mer info!
Jag förmedlar katten åt min syster, katten finns att träffa i Haninge.
Christina Malmsten, 079520 9595, christina.malmsten@gmail.com
190806